5 Goedkope villa’s in Bandung & Lembang met complete faciliteiten

admin
January 2, 2022

Wonderful Indonesia

Bron: Woderful Indonesia

Bandung is inderdaad het meest opwindend als je ervan geniet met vrienden of geliefden. Maar als je met een groot aantal mensen gaat, ben je vaak in de war over het kiezen van een villa die voldoende is om een ​​groep te huisvesten.

Vanaf nu hoef je niet meer verward te zijn. We hebben verschillende villa’s verzameld in de coole gebieden van Dago en Lembang en hebben natuurlijk een grote capaciteit tot 16 personen. Nog een pluspunt: deze villa’s hebben zakvriendelijke prijzen plus een privézwembad, zodat u meer budget kunt reserveren voor culinaire en winkelrondleidingen.

 

Opmerking: de kamerprijzen van hotels/villa’s veranderen vaak afhankelijk van het hoog-/laagseizoen en de beschikbaarheid van de kamers. We raden u aan om de uiteindelijke prijs nogmaals te controleren voordat u uw bestelling bevestigt.

1. Bukit Dago Palace 22 (mulai Rp217.650/orang)

Het Dago-gebied is altijd interessant van ‘s ochtends tot’ s avonds. Als je tevreden bent met het ontdekken van verschillende culinaire hoogstandjes tot winkelen, dan heb je natuurlijk de juiste plek nodig om uit te rusten, toch?

Hoewel het slechts 10 minuten rijden is van het bruisende centrum van Simpang Dago, verandert de sfeer bij aankomst in Bukit Dago Palace 22 in een rustigere sfeer. Perfect om te ontspannen na een hele dag toeren.

 

Er zijn twee kamers beneden en nog eens vijf kamers boven. In totaal is deze villa geschikt voor maximaal 16 personen. Wil je meer vrienden uitnodigen? Dat kan, maar zorg ervoor dat u dit eerst bevestigt met de villa-eigenaar.

 

Een grote keuken met moderne apparatuur bevindt zich beneden en kijkt direct uit op het zwembad. Je kunt hier dus verschillende heerlijke gerechten bereiden zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het plezier in het zwembad.

 

Capaciteit: 16 personen

Prijs: vanaf IDR 3.482.374 per nacht (of IDR 217.650/persoon)

2. Ontspan terwijl u geniet van de zonsondergang: Dago Mijn Huis (vanaf IDR 249.500/pax)

Voor golfliefhebbers kan Dago Mijn Huis een mogelijkheid zijn om te ontspannen na een dagje golfen. De locatie ligt recht tegenover de golfbaan Dago Heritage. Maar zelfs voor degenen onder u die niet van golf houden, is deze plek best interessant. In het bovenste gedeelte is er een zwembad met uitzicht op het prachtige uitzicht op de stad Bandung. In hetzelfde gebied zijn er ook veel zitplekken om te ontspannen terwijl u wacht op de zonsondergang.

 

Bij het vallen van de avond kunt u meteen uitrusten op uw kamer. Ontspan, deze villa heeft veel kamers en is zelfs geschikt voor maximaal 16 personen. U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat u geen kamer krijgt.

 

Ook op het gebied van maag legt Dago Mijn Huis zijn gasten erg in de watten. Voor het ontbijt kunt u genieten van het typisch Indonesische menu dat ze aanbieden. U kunt zelfs het bancakan-menu proeven voor de lunch. Bang om ‘s middags honger te hebben? Je kunt ook het heerlijke gehu (tofu inhoud) menu bestellen bij Dago Mijn Huis!

 

Capaciteit: 16 personen

Prijs: vanaf IDR 3.988.752 per nacht (of IDR 249.500/persoon)

3. Villa Lembang 2 (vanaf IDR 249.500/pax)

Als u met uw gezin op vakantie bent – ​​vooral met kinderen, is het erg belangrijk om een ​​villa te kiezen met een grote oppervlakte zodat ze tevreden kunnen rondrennen. Precies goed, Villa Lembang 2 heeft een tuin met een super brede grasvlakte. Als je het spelen moe bent, zal je kleintje zeker niet weigeren als je wordt uitgenodigd om te ontspannen op een schommel of wip. Op die manier kan er een goede band tussen ouders en kinderen worden gecreëerd.

 

Deze villa is geschikt voor grote familie-evenementen. De capaciteit is groot met 6 slaapkamers, genoeg voor 16 tot 30 personen. De sfeer is ook erg huiselijk, dus het is comfortabeler.

 

Om de kinderen meer op hun gemak te stellen, kunt u ze ook meenemen om de konijnen te zien of mee te doen met het voeren van de vissen in de vijver. Hier is ook een privézwembad aanwezig. Zwemmen hier is gegarandeerd om lichaam en geest frisser te maken.

 

Capaciteit: 16 personen

Prijs: vanaf IDR 3.988.752 per nacht (of IDR 249.500/persoon)

4. Villa KolMas 59 (vanaf IDR 174.214 / pax)

Sommige villa’s met een grote capaciteit hebben meestal problemen met de parkeerplaats. Kiest u echter voor een verblijf in Villa KolMas 59, dan hoeft u zich geen zorgen te maken over de beschikbaarheid van een parkeerplaats. Als je met de bus komt kan dat ook, want de parkeerplaats is breed.

 

Als de parkeerplaats in orde is, hoe zit het dan met de villa, toch? Ja, de faciliteiten van deze villa zijn gemaakt om gasten in de watten te leggen. Voor kinderen kunnen ze genieten in het minizwembad of spelen op de schommel. Ze kunnen zelfs rondrennen of een balletje slaan in een tuin vol groen gras.

 

Voor volwassenen zijn er barbecuefaciliteiten waar u gebruik van kunt maken. Koop gewoon de ingrediënten. Om te genieten van het eten dat je kookt, kun je ervoor kiezen om op het dak te eten terwijl je geniet van het uitzicht op de stad Bandung. Door zijn oppervlakte van maar liefst 3 hectare is deze villa ook geschikt als trouwlocatie of bedrijfsbijeenkomst locatie.

 

Capaciteit: 16 personen

Prijs: vanaf IDR 2.787.434 per nacht (of IDR 174.214/persoon)

5. Villa Lembang 17 (vanaf IDR 217.650/pax)

Op zoek naar een villa met een warme sfeer zoals thuis? Villa Lembang 17 kan een optie zijn voor degenen onder u die uw geest en hart willen opfrissen.

 

Omdat u zich in een wooncomplex bevindt, voelt deze villa rustig aan. Vooral met de bergen rondom de villa, die een prachtig uitzicht bieden vanuit elke hoek van de villa.

 

Over de faciliteiten hoeft u zich geen zorgen te maken. Deze villa met vier slaapkamers is geschikt voor maximaal 16 personen. U kunt hier ook een bijeenkomst houden. Elke kamer in deze villa ziet er mooier uit dankzij de houten decoratie met prachtig houtsnijwerk. Bovendien hebben sommige kamers directe toegang tot het zwembad. Vanuit de kamer kunt u direct zwemmen in het zwembad. Heel leuk, toch?

 

Capaciteit: 16 personen

Prijs: vanaf IDR 3.482.374 per nacht (of IDR 217.650/persoon)

Wonderful Indonesia

In plaats van veel hotelkamers te moeten boeken, kun je beter gewoon een villa huren. Bovendien is er een privézwembad, zodat u zich in dit pandemische seizoen meer op uw gemak kunt voelen.

 

Een bezoek aan Bandung is zeker niet compleet als je de toeristische attracties niet bezoekt. Daarvoor moet je noteren welke tours in Bandung kunnen worden bezocht door te kijken naar de lijst op de website van Wonderful Indonesia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *