7 aanbevolen toeristische attracties in Batam die bezocht moeten worden

admin
January 2, 2022

Wonderful Indonesia

Bron: Wonderful Indonesia

 

Batam is een kleine stad die is opgenomen in de Riau-archipel op het grondgebied van Indonesië. Hoewel de stad Batam relatief klein is, maakt de stad een zeer snelle groei door. De stad Batam is namelijk een industriestad die voorziet in meerdere grote bedrijven en veel mankracht vereist. Veel huishoudelijk personeel is afhankelijk van hun leven om te werken in de stad Batam, dus het is niet verwonderlijk dat de economische groei snel is toegenomen in vergelijking met andere steden.

 

Bovendien is de ligging van de stad Batam zeer strategisch omdat het dicht bij Singapore en Maleisië ligt. In deze stad zijn veel winkelcentra en diverse interessante toeristische bestemmingen zodat buitenlandse toeristen het graag bezoeken.

 

Voor degenen onder u die nieuwsgierig zijn naar toeristische attracties in Batam en omgeving, in dit artikel laten we u kennismaken met toeristische attracties in Batam die bezocht moeten worden. Hier is de uitleg:

1. Pancur Telaga Bidadari

Deze toeristische bestemming is behoorlijk verborgen en kan worden gezegd dat ze nog maagd is. Hoewel niet veel mensen het weten, zal Pancur Telaga Bidadari geschikt zijn als locatie voor instagenische selfies. Als je graag foto’s maakt in het wild, dan zal deze fontein een nieuwe sfeer creëren op je mobiele telefoonscherm.

2. njung Pinggir-strand

Zoals de naam al aangeeft, ligt dit strand inderdaad aan de rand van de regio en de grens. Geen wonder dat je vanuit de richting van Tanjung Pinggir Beach de schoonheid van Singapore van zo dichtbij kunt zien. Vanaf het strand zijn veel hoge en torenhoge gebouwen te zien, wat een bijzondere attractie is als de zon ondergaat tussen de gebouwen.

3. Elyora-strand

Deze strandlocatie is niet al te populair, dus er is geen toegangsprijs of gratis. Elyora Beach is echter erg mooi en interessant. Dit strand heeft zijn eigen charme en is dus niet te vergelijken met andere stranden in Batam. Het witte zand en het heldere water, plus er groeien verschillende bomen tussen het zand, is zeker een heel mooi gezicht.

 

4. Viovio-strand

Viovio Beach is een instagenisch strand dat zonde zou zijn om te missen. De reden is dat dit strand een prachtig panorama biedt, vooral wanneer het op een klif voor het strand ligt. Vanuit die richting kun je zitten en foto’s maken terwijl je de schoonheid van het witte zandstrand beneden bekijkt.

5. Nongsa-strand

Het is niet compleet als niet alle stranden in Batam zijn bezocht. Gewapend met een hoge nieuwsgierigheid, zal dit ene strand natuurlijk gemakkelijker te veroveren zijn. Het is heel passend om van de middag te genieten op Nongsa Beach terwijl je wacht tot de zon ondergaat. Het uitzicht in de middag op dit strand is erg mooi omdat er verschillende vissersboten voor anker liggen op het strand.

 

6. Sekilak-strand

De sfeer die rond Sekilak Beach heerst is vrij elegant omdat er meerdere dure herbergen op het strand zijn gebouwd. De herberg is in particulier bezit en beheert dit kustgebied. Veel bezoekers houden van het uitzicht op dit strand omdat de sfeer heel anders is dan op andere stranden. Er is een speciale charme op dit strand, dus veel mensen zijn verslaafd om weer naar Sekilak Beach te komen.

7. Melur-strand

Terwijl je in Batam bent, voelt het onvolledig als je niet de tijd neemt om het strand te bezoeken. Een van de gebieden waarvan vaak wordt gezegd dat het een paradijs is met een heldere zee en een zeer charmante natuurlijke charme. Het gebied genaamd Melur Beach, is een van de meest bekende toeristische bestemmingen in het Batam-gebied.

 

Melur Beach, beroemd om zijn natuurlijke schoonheid, heeft een zeer mooie kustlijn. Langs het strand is versierd met een stuk wit zand dat erg schoon is en er ruim uitziet. Niet alleen dat, dit strandgebied heeft ook helderblauw zeewater. Zelfs rond het gebied zijn er veel schaduwrijke bomen. waardoor de indruk van zijn eigen comfort wordt vergroot.

 

Terwijl u op dit strand bent, kunt u achterover leunen en ontspannen in de daarvoor bestemde ruimte. Met een briesje dat gepaard gaat met een niet minder mooi natuurlijk landschap, kunt u zich lang thuis voelen in dit gebied. Niet alleen de schoonheid is divers, dit gebied heeft ook veel waterspeelattracties die je kunt gebruiken terwijl je daar bent.

Wonderful Indonesia

Dat zijn enkele must-visit toeristische bestemmingen in Batam. Voordat je het bezoekt, moet je jezelf eerst voorzien van informatie over Batam van de website van Wonderful Indonesia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *